Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anděl a démon 1. kapitola

 

 

V nedalekém městě New Yourk žil kluk jménem Oliver. Oliver chodil na střední školu, kde neměl moc přátel. Měl jen pár. Tak děti oznamuji vám že jedeme na školu přírodě, řekla paní učitelka. Ale musíte se zeptat rodičů a zbytek pošlu emailem. Najednou zazvonilo, a všichni vzali tašky a odešli do jídelny. Já tam asi budu muset jéct. Povídala jedna holka vedle Olivera. Tak co? Pojedeš tam? Řekl jeden je ho kamarád James. Já nevím. Nevím jestli to bude zábava. Řekl Oliver. James postrčil Olivera a řekl. Já tam pojedu stejně si myslím že chodit do jiný třídy by byla nuda. Oliver se kouknul do země. No ták přece, bude to zábava. Přece to uděláš pro svého kámoše ne? Řekl James. No dobře, ale jenom kvůli tomu že tam pojedeš ty. Řekl Oliver. No vidíš, hele uvidíme se v pondělí, dneska nejdu na oběd. Tak se měj, řekl.  Ahoj, řekl Oliver.  James rychle běžel ke dveřím. Oliver si vytáhl mobil a začal si psát s mámou.  Najednou na něho něco hodil. Oliver se kouknul na zem, byla tam papírová vlaštovka. Oliver jí zvedl a prohlídnul si ji. HEJ!! Vrat‘ ji! Zakřičel nějaký kluk. Přiběhl k Oliverovi a sebral vlaštovku. Tohle není tvoje vlaštovka, udělej si svoji. Řekl, a Oliver se na něho kouknul. Já za to nemůžu že jste mi jí hodily. Řekl Oliver a odešel pryč ke dveřím. Původně ještě plánoval že půjde na oběd ale bylo by moc problémů z ostatníma. Oliver vyšel ven ze školy a kouknul se na fotbalové hřiště. Oliver na rozdíl od ostatních kluků nenáviděl fotbal. Ale je mu to ani moc nevadilo.Oliver vzdychl. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj

(Lenka , 22. 11. 2020 9:51)

Povedlo se ti to ale jenom bych se chtěla zeptat jaký tip je tenhle příbeh? :) Sci-fy, romantika nebo detektivka? Promin že se ptám

Re: Ahoj

(Autor , 22. 11. 2020 10:05)

Je to detektivka, i když to nebude žádná vražda tak doufám že si jí užijete, a kdyby ne tak chystám další detektivku a ta už bude o vraždě :)