Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoo

Užila jsem si to. :) 

Bylo hrozný horko a já umírala žízní. Nevím proč ale museli jsme jít skoro celou cestou pěšky.(Skoro) Musely jsme jít 200 metrů do zoo PĚŠKY!!!! Myslím si že venku je hůř než v autě. Když jsme konečně tam došli všude bylo nárváno. :( Hlavně když jsme bylo skoro u pokladny. U pokladny bylo snad 1 milion suvenýru a milion DĚTÍ. Když jsme zaplatily hnedka jsem věděla že moje sestra půjde krmit kozy. A taky se to i stalo.

 

Zeptala se jestli může nakmit kozy. Já samodřejmě nechtěla ani nevím proč.Ale najednou jsem si všimla že táta někam odchází. Já nevěděla jestli mám tady počkat nebo jít za ním ale nakonec jsem si vybrala jít za ním.Potom jsem viděla jak jde k restauraci ve který jsme byli minule když jsme tu byli, a já jsem věděla že to tam bude nový než minule. Táta šel nahoru po tropických kamených schodech tak..... to ani nechcete slyšet. Byla paní prodavačka která hrozně dělala legrácky. A já jsem se bála že zkusí udělat i na mě. :(

 

Chceš něco? Zeptal se táta. Ne. Řekla jsem. Ale potom jsem si to rozmyslela. Vlastně chci, chci lízatko tam to prosím. Řekla jsem.Když jsme byli nařadě vzala jsem lízátko a dala jsem ho před pokladní. Prosím ještě jedno pivo. Řekl táta. Dobře. Usmála se na něj pokladní. Když jsme si sedli a lízali a pily tak tátovi někdo volal. Byla to máma. Kde jste? Zeptala se máma. Jsme v restauraci. Řekl táta. A položil telefon. Když jsem viděla mámu jak přichází z sestrou tak jsem rychle běžela k sněžním sovám. Nevím proč ale napadlo mě to.

Když jsme odcházeli vděli jsme lemury, lvi, pumy,rysy a tak dále

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář